Poradniki zawodowe i specjalistyczne / Gastronomia, restauratorstwo i kelnerstwo

ebook

Gastrobanda

Autor: Kamil Sadkowski,Jakub Milszewski

W dobie niezliczonych programów kulinarnych, charyzmatycznych szefów kuchni, niegasnącej mody na gotowanie i celebrowanie posiłków każdy bywalec restauracji i wielbiciel dobrej kuchni chciałby zadać pewne pytania, ale nie ma ku temu okazji. Co łączy gastronomię z mafią? Jak uczy się przyszłych kucharzy? Dlaczego ...

25.19 zł (-2.8 zł)
kup teraz
ebook

Cukrowe animacje. 14 pięknych tortów z ręcznie modelowanymi figurkami

Autor: Carlos Lischetti

Ilekroć świętujemy z przyjaciółmi i rodziną, nie ma lepszego prezentu, niż piękny tort stworzony specjalnie na tę okazję. Naucz się modelowania od utalentowanego artysty-cukiernika, Carlosa Lischettiego i podziwiaj, jak twoje własne torty budzą się do życia. 14 projektów pięknych tortów św ...

62.91 zł (-6.99 zł)
kup teraz
ebook

Inspirujące kolory w dekoracjach cukierniczych torty, babeczki i ciasteczka według Lindy Smith

Autor: Lindy Smith

Dowiedz się, jak kreatywnie dobierać kolory w projektach dekoracji ciast poprzez 10 zachwycających wzorów tortów stworzonych przez Lindy Smith, autorkę międzynarodowego bestsellera The Contemporary Cake Decorating Bible. Poznaj sposoby dostosowywania projektów tortów do własnych koncepcji kol ...

62.91 zł (-6.99 zł)
kup teraz
ebook

Cukrowe kwiaty dla początkujących

Autor: Paddi Clark

Jeśli jeszcze nigdy nie pracowałeś z lukrem plastycznym albo jeśli chcesz rozwinąć swoje umiejętności w modelowaniu kwiatów, skorzystaj z ogromnej wiedzy Paddi Clark, która pomoże ci tworzyć bardzo realistyczne kwiatowe kompozycje. Jeżeli odkryłeś właśnie nową pasję w postaci modelowania z lukru ...

62.91 zł (-6.99 zł)
kup teraz

    Ta strona wykorzystuje pliki cookies. więcej informacji

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close