F**k it! Rób to, co lubisz

Autor:

Format: 140x208

Data wydania:

Oprawa: miękka

Liczba stron: 328

Status: dostępna

Typ: książka

23.94 zł (-15.96 zł)
kup teraz

Życie jest zbyt krótkie, abyś tracił czas na zmuszanie się do robienia rzeczy, których nie lubisz robić. Nie lubisz swoich studiów, pracy, znajomych, sposobów spędzania wolnego czasu? Czujesz się zestresowany, zły, zmartwiony? Masz poczucie, że umykają Ci najpiękniejsze chwile? Dojrzewasz do myśli, że czas na zmianę, a pomysł robienia tego, co lubisz, wydaje Ci się szczególnie nęcący? Nawet jeśli tak właśnie się dzieje, to prędko się przekonasz, że robienie tego, co się lubi, wcale nie jest takie łatwe i nie przychodzi od razu!

Filozofia przedstawiona w tej książce opiera się na kategorycznym "Pieprz to!". To zdanie, choć mało eleganckie, jest zadziwiająco skuteczne - daje impuls, aby sobie odpuścić lub zmobilizować się do działania i pokonać przeszkody. Dzięki tej książce dowiesz się, jak wykorzystać ten impuls, aby zacząć robić więcej rzeczy, które lubisz, i spędzać mniej czasu na nielubianych czynnościach. W tekście sporo miejsca poświęcono zarabianiu na życie przez robienie tego, co się lubi. Znalazło się też tu mnóstwo wskazówek, jak sobie poradzić z przeciwnościami: własnymi lękami, niechętnymi ludźmi, obiekcjami z serii "tak, ale...". A gdy już zaczniesz robić to, co lubisz, odniesienie dużego sukcesu okaże się całkiem naturalne!

Pieprz to i:

  • Znajdź odwagę, by robić to, co lubisz
  • Śmiało zaplanuj własny sukces
  • Pokonaj niechęć innych ludzi do swoich planów
  • Zaufaj swojej intuicji
  • Zarabiaj duże pieniądze na tym, co lubisz robić

Pieprz to i zacznij żyć pełnią życia!

23.94 zł (-15.96 zł)
kup teraz

Powiązane

książka

Jesteś wartościowa! 10-tygodniowy trening doceniania siebie

22.2 zł (-14.8 zł)

więcej

książka

Miłość online

23.94 zł (-15.96 zł)

więcej

książka

Sztuka projektowania tekstów. Jak tworzyć treści, które podbiją internet

29.4 zł (-19.6 zł)

więcej


Ta strona wykorzystuje pliki cookies. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close